Sinucigaşii de la metrou sunt de vină pentru traficul infernal

Potrivit unui reportaj publicat astăzi de Libertatea, un conductor de metrou a lovit cu trenul, de-a lungul carierei lui, peste 30 de oameni. Probabil că cele mai multe incidente de felul ăsta au fost cauzate de neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.

 

Bineînţeles, şi victimele au partea lor de vină, în special atunci când se aruncă în faţa metroului în locuri nepermise.

Oamenii se sinucid la metrou din cauza disperării, care te cuprinde mai ales atunci când vezi tunelul ăla fără nicio luminiţă la vreunul dintre capete.

Dar să ne întoarcem la conductorul care a lovit cu metroul peste 30 de oameni. Iată ce declară el pentru Libertatea:

„Am lovit cu trenul peste 30 de oameni. Unii au murit pe loc, alţii au rămas fără mâini, fără picioare, iar unii au scăpat. Erau aurolaci, oameni simpli, tineri, bătrâni care alegeau această metodă de a se omorî.”

 

Practic, oamenii peste care a dat proveneau din toate păturile sociale: medici, avocaţi, profesori etc. Ar fi avut printre victime şi parlamentari, numai că aceştia nu prea obişnuiesc să folosească metroul. Potrivit politicienilor de la noi, care sunt destul de snobi, numai oamenii simpli se sinucid la metrou, cei din înalta societate se aruncă sub roţile unui X5. 

Conductorul de metrou a mai declarat, se pare, că de fiecare dată când vede că a trecut cu trenul peste cineva care n-a murit, care încă se mai zbate, în chinuri, îi vine să dea timpul înapoi, sau cel puţin metroul, ca să îi curme nefericitului suferinţa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 octombrie 2009 08:21
Citește mai mult despre: Libertatea metrou sinucigaş tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult