Sistem piramidal la Cosmote! La fiecare minut vorbit, primești bonus 8 minute gratis

Cetăţenii sunt îndemnaţi la vigilenţă! Autorităţile au reperat, şi încearcă în prezent să destructureze, un sistem piramidal la care se presupune că ar participa milioane de români. În spatele acestuia ar fi compania Cosmote, care promite celor înscrişi până la 8 minute bonus pentru fiecare minut vorbit.

“Mai mult, dacă îţi inviţi prietenii să vorbească şi ei câte un minut-două, o parte din minutele câştigate de ei îţi revin ţie, şi tot aşa, până la a 4-a sau a 5-a persoană. Mulţi se jură că au devenit miliardari în minute! Am putea chiar să-i credem, doar îi vedem toată ziua cu telefonul la ureche, etalându-şi minutele noi”, spune un cunoscător al sistemului.

“Deşi, în teorie, ai putea crede că e similară cu celebrele scheme Ponzi precum Caritas sau FNI, schema Cosmote pare să funcţioneze chiar şi pe termen lung”, a adăugat un specialist, confruntând cifrele cu uimire. “Rămân, evident, o serie întreagă de întrebări – de unde atâtea minute? Cum de ajung pentru toată lumea? Cine le fabrică, pe unde le introduce în ţară? Şi, mai ales, ce îi iese? De ce ar vrea cineva să dea minute gratis când alţii cer bani buni pe ele?”

Investigaţiile continuă. Vom reveni cu amănunte.

10 septembrie 2014 10:09
Citește mai mult despre: Cosmote sistem piramidal

Alte articole

Vezi mai mult