Site-ul care aduce cartea

Fă-ţi loc pe hard, vin cărţile de la Times New Roman!

 

Site-ul Times New Roman vrea să le arate vizitatorilor că fiecare e unic în felul lui. De aceea, cititorii vor primi, odată cu site-ul, câte o carte îmbrăcată în piele ecologică. Mai exact, cărţile Times New Roman vor avea coperte din piele de vulpe ecologică, crescută la curte, nu în tot felul de hale industriale, unde ar fi fost îndopată cu chimicale.

 

Printre cărţile pe care le avem în plan se numără şi „Operele complete” ale lui Nietzsche. Acestea vor avea, în plus, şi o supracopertă din piele ecologică, pe care va fi trecut numai supratitlul.

 

Un alt scriitor căruia îi vom tipări operele complete este Umberto Eco, iniţiatorul curentului eco în literatură.

 

În plus, vom distribui şi ediţii de colecţie, special pentru femei, îmbrăcate în blană ecologică, din chinchilă ecologică şi din vulpe polară ecologică. Acestea ediţii de lux vor cuprinde şi o secţiune dedicată biografiei autorului, unde viaţa lui va fi descrisă cu lux de amănunte.

 

Am apelat la această strategie bio ca să nu ne mai sară în cap activiştii de la organizaţiile pentru protecţia animalelor. Oamenii ăia sunt nişte fanatici, dacă văd o copertă din blană sunt în stare să iasă în stradă cu miile, ţinând în mână cărţi fără coperte, cărora le expun practic cu neruşinare pagina de gardă.

 

Bineînţeles, cărţile vor avea, la fiecare 100 de pagini, ilustraţii sugestive, dacă înţelegeţi ce vrem să spunem.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 octombrie 2009 05:33
Citește mai mult despre: carte ecologie protectia animalelor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult