Site-urile Adevărul, Click şi Dilema Veche se închid începând de luni

Conform paginademedia.ro, siteurile publicaţiilor Adevărul, Click şi Dilema Veche se vor închide începând de luni. Declaraţia îi aparţine lui Dinu Patriciu, însă el a spus-o puţin altfel: „Site-urile vor fi accesate contracost, pentru că aceasta este direcţia spre care se îndreaptă presa de afară”.

Din păcate, Patriciu a uitat să ne spună ce legătura are Adevărul sau Click! cu presa de afară. Se vede că nu citeşte presa internaţională, că altfel poate ar înţelege că ceea ce se întâmplă în trustul lui e presă de divizie judeţeană în comparaţie cu ce se întâmplă „afară”.

Pe urmă, momentul ales este cum nu se poate mai prost: românii rămân fie şomeri, fie se aleg cu reduceri de salariu, iar Patriciu vrea să le ia bani românilor ca să-i citească pe alde Halpert, George Stanca, Laura Andreşan sau Cartianu. Başca, se apropie şi concediile, perioada în care traficul pe site-uri tinde să scadă.

Înţeleg din asta că ei vor să scadă cu traficul până la zero. Pentru că, dacă nici măcar angajaţii trustului nu vor avea acces gratuit la site-urile Adevărul Holding, abia dacă vor aduna 3 vizitatori unici pe zi. Şi ăia pentru toate site-urile la un loc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 iunie 2010 14:34
Citește mai mult despre: Adevarul Click Patriciu site

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult