Situaţia se complică! Un MiG a căzut pe elicopterul din piaţa Charles de Gaulle

Când credeam că nu se poate mai rău, soarta ne dovedeşte contrariul! Traficul în zona pieţei Charles de Gaulle din Capitală va fi reluat mai târziu decât se preconiza, după ce pe elicopterul american Black Hawk, aterizat forţat în această dimineaţă, a aterizat forţat un MiG-21 Lancer.

„A fost norocul nostru! Elicea elicopterului ne-a amortizat căderea, altfel cine ştie ce se întâmpla”, spune Geani Popescu, unul dintre piloţii MiG-ului, care se antrena şi el pentru parada aeriană de Sf. Ilie.

„Abia reuşiserăm să urnim elicopterul când ne-am trezit cu avionul călare pe el. Acum chiar nu mai merge cu împinsul, trebuie să aducem pe cineva cu un Duster, să-i tracteze pe ăştia d-aici cu aeronavele lor”, a comentat un poliţist.

Veştile proaste continuă să vină, transmit specialiştii. „Există oricând riscul ca Staţia Spaţială Internaţională să aterizeze forţat pe MiG-ul care a aterizat forţat pe elicopterul care a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle”, transmite Marcian Ridiche, directorul Observatorului Astronomic.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 iulie 2021 17:07
Taguri: elicopter mig

Alte articole

Vezi mai mult