Cu toate că focarul de moldoveni de la Buzău este o problemă cunoscută de mai multe secole, autoritățile locale nu au reușit nici acum măcar să amelioreze problema. Testele din ultima săptămână au arătat că majoritatea populației este compusă din moldoveni, recognoscibili extrem de ușor după faptul că nu recunosc că sunt moldoveni.

buzau_nu_e_moldova.jpg

„Din 7491 de teste avem 7452 de moldoveni, adică o rată de răspândire de peste 90%. Este o luptă inegală, pentru că oamenii nu ne ascultă și nu se protejează, cum scapă de sub supravegherea poliției beau vin direct din butoi, cu furtunul, până devine cumnatul enervant și le vine să-i tragă un par în cap”, a explicat Dan Aminteloaie, directorul Direcției de Sănătate Publică Buzău.

Autoritățile se așteaptă la un val doi de moldoveni care vor năvăli dinspre nord spre Buzău și apoi spre Țigania, cum este numită popular zona de sud a Moldovei ce cuprinde București, Brăila și încă câteva județe fantomă din preajmă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 22.07.2020 09:55 Social

National Cinematografic