Situaţie îngrozitoare pentru un român cu portbagaj mic. Nu încap şi micii, şi muştarul şi grătarul

Pe fondul crizei geopolitice mondiale, un român a ajuns în această situație într-o situație disperată. Pregătindu-se să plece la iarbă verde acesta a descoperit că nu are loc în portbagaul mașinii sale loc și pentru mici și muștar și grătar.

Situația a fost agravată când soția sa a propus ca măcar două caserole de mici să fie băgate în torpedou și în buzunarele laterale ale mașinii, ceea ce a atras furia românului. Acesta i-a tras o palmă și i-a atras atenția că „acolo se pune petul de bere, nesimțito!”. Situația a rămas tensionată câteva ore, răstimp în care s-au încercat tot felul de soluții inedite, cum ar fi amplasarea de caserole de mici sub lunetă, a cefei de porc sub barbrizul din față și a grătarului pe botul mașinii, legat de radiator.

În cele din urmă s-a găsit varianta salvatatoare, bărbatul a lăsat acasă o fetiță pentru a avea loc pentru toate ingredientele. „Oricum o aduceam degeaba, fotbal nu joacă, lemne abia poate să adune. Dacă e cuminte cât stă acasă poate îi aducem niște mici, dacă mai rămân”, a spus acesta.

Scris de Ef
16 iulie 2016 09:07
Citește mai mult despre: gratar mici

Alte articole

Vezi mai mult