Smart lansează un model pentru piaţa americană: 6 locuri, motor de 8000 cmc, consum 25l/100km

În urma cererilor venite de peste ocean, micuța companie germană a decis reînceperea producției pentru piața americană, prezentând un concept revoluționar care va putea fi folosit în oraș. Ușor de parcat, ușor de manevrat, acesta va avea 6 locuri standard, echivalentul a două locuri americane, şi o masă proprie de numai 2 tone, făcând faţă cu brio aglomeraţiei din suburbiile americane.

”Important e că am reușit să reducem consumul de combustibil la doar 5 galoane pe suta de kilometri, aproape 25 de litri, adaptat şi el la condiţiile de peste ocean. Toate acestea cu un motor minuscul, de doar 8000 de cmc, care scoate 75 de cai putere”, a declarat președintele Daimler, Heinrich Frankenstein. “Bineînţeles, există riscul ca americanii să nu întâmpine cu entuziasm o maşină atât de mică. Noi încercăm!”

În acelaşi spirit, producătorii Smart adaugă că ar putea lansa pe piaţa din SUA şi un model hibrid: “Lat de 6 metri şi lung de 10, acesta ar putea folosi atât benzină obişnuită, cât şi kerosen.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 martie 2014 13:03

Alte articole

Vezi mai mult