SMURD creează o divizie de Like-uri pe Facebook

Raed Arafat a anunţa crearea unei divizii de like-uri pe Facebook în cadrul SMURD, în momentul de faţă neexistând suficient personal pentru gestionarea cu eficacitate a tuturor campaniilor de salvare a pacienţilor ce se desfăşoară în mediul online.

Rolul diviziei este de a stabili un mercurial al like-urilor pentru a putea şti cine merită tratat şi cine nu. “Avem câteva informaţii, dar acestea nu au fost încă centralizate. Astfel, se ştie că pentru un banal ulcer nu ai nevoie de mai mult de 1.000 de like-uri. Ce să mai zic de ortopedie, cu 500 de like-uri nici nu mai trebuie să ţi se pună piciorul în ghips. Mai greu este cu procedurile medicale complicate, un transplat de inimă ajungând chiar şi la 150.000 de like-uri”, a spus Arafat.

Şeful SMURD a menţionat că se studiază posibilitatea ca în cazul contribuţiei la fondul de sănătate a angajatorilor să fie prevătzute şi nişte like-uri. “Pe de o parte nu ştii niciodată când ţi se înbolnăveşte un angajat şi are nevoie urgentă de nişte like-uri pentru tratament. Pe de altă parte acestea ne vor fi foarte utile la accidente cu descarcerare când un like poate fi gestul care face diferenţa între viaţă şi moarte”, a precizat secretarul de stat.

Scris de Ef
16 mai 2012 08:05

Alte articole

Vezi mai mult