Bă, românilor, dar voi nu gândiți deloc? Animați de prostie, mii de români au luat cu asalt hypermarketurile patriei, ca să-și facă provizii în eventualitatea declanșării unei epidemii de coronavirus în țara noastră. 

Și prima victimă colaterală a apărut deja. Este vorba de șoarecele din Kaufland, care după ani de zile în care s-a îngrășat în voie în raioanele magazinului s-a trezit în situația de a nu mai avea ce pune în gură.

soarece_72898700.jpg Angajații Kaufland povestesc cu lacrimi în ochi că șoarecele simbol al hypermarketului e din ce în ce mai slăbit de câteva zile, că viața pare a se scurge din el. ”Riscă să moară de foame dacă rafturile nu redevin pline”, avertizează celebrul iubitor de șoareci Decebal Popescu.

Kaufland a ales însă să ignore problema, mizând pe faptul că șoarecele se va descurca singur și acum, la fel cum a făcut-o în ultimii ani. ”O lipsă inumană de suflet din partea Kaufland”, a apreciat reputatul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 27.02.2020 07:37 Social

National Cinematografic