Șobolanii din București vor fi vopsiți în galben, să creadă turiștii că-s Pikachu

Pe lângă țânâari, boschetari, ambrozie și taximetriști împuțiți, Bucureștiul se mai confruntă și cu o problemă destul de veche, respectiv șobolanii, care pot fi văzuți acum peste tot de către locuitorii care nu sunt drogați sau beți. Întrucât primăria n-a fost în stare să rezolve problema cu țânțarii, n-are cum să se ocupe de creaturi mai mari dar, totuși, câteva ONG-uri interesate au venit cu o soluție de avarie, respectiv vopsirea șobolanilor în galben.

„Știți cum toate orașele japoneze au câte o mascotă simpatică și cum aceste mascote atrag turiștii? Dacă vopsim cum trebuie acești șobolani putem să pretindem că-s Pkachu și știți de popular e pokemonul acesta, s-a făcut și un film cu Ryan Reynolds pe tema asta. Dacă turiștii japonezi scapă neviolați de la aeroport până în București vor avea parte de un regal de pokemmoni”, a declarat Aristide Banu, președintele Asociației „Colorați Bucureștiul”, care militează pentru o capitală mai colorată și mai plină de viață.

Acesta susține că odată deschisă această oportunitate de vopsire a șobolanilor posibilitățile sunt practic nelimitate. Broaștele râioase din Delta Văcărești și alte parcuri bucureștene vor fi vopsite albastru-verde, să creadă lumea că-s bulbasauri iar prostituatele cu sifilis și candidoză de pe Tunari vor fi date cu un spray de bronzat, să semene un pic la culoare cun un charmander.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 octombrie 2019 11:10

Alte articole

Vezi mai mult