Șobolanii din București vor fi vopsiți în galben, să creadă turiștii că-s Pikachu

Pe lângă țânâari, boschetari, ambrozie și taximetriști împuțiți, Bucureștiul se mai confruntă și cu o problemă destul de veche, respectiv șobolanii, care pot fi văzuți acum peste tot de către locuitorii care nu sunt drogați sau beți. Întrucât primăria n-a fost în stare să rezolve problema cu țânțarii, n-are cum să se ocupe de creaturi mai mari dar, totuși, câteva ONG-uri interesate au venit cu o soluție de avarie, respectiv vopsirea șobolanilor în galben.

„Știți cum toate orașele japoneze au câte o mascotă simpatică și cum aceste mascote atrag turiștii? Dacă vopsim cum trebuie acești șobolani putem să pretindem că-s Pkachu și știți de popular e pokemonul acesta, s-a făcut și un film cu Ryan Reynolds pe tema asta. Dacă turiștii japonezi scapă neviolați de la aeroport până în București vor avea parte de un regal de pokemmoni”, a declarat Aristide Banu, președintele Asociației „Colorați Bucureștiul”, care militează pentru o capitală mai colorată și mai plină de viață.

Acesta susține că odată deschisă această oportunitate de vopsire a șobolanilor posibilitățile sunt practic nelimitate. Broaștele râioase din Delta Văcărești și alte parcuri bucureștene vor fi vopsite albastru-verde, să creadă lumea că-s bulbasauri iar prostituatele cu sifilis și candidoză de pe Tunari vor fi date cu un spray de bronzat, să semene un pic la culoare cun un charmander.

7 octombrie 2019 11:07
Citește mai mult despre: şobolani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult