Şoc într-o biserică ortodoxă! Icoana aia nu lăcrima, erau urme de la preotul care se masturbase

Treaba se îngroașă tot mai mult în Biserica Ortodoxă. S-a descoperit că lacrimile de pe chipul uneia din icoanele făcătoare de minuni nu erau altceva decât spermă de la preot, care obișnuia să se masturbeze ocazional, excitat de chipul lui Arsenie Boca. Surse din Biserică confirmă că nu doar preotul arunca material seminal pe icoană, ci și cântărețul, dar și alți preoți care veneau ocazional, atrași de icoană ca de un film porno: ”Dacă o fac în faţa copiilor, credeţi că în faţa icoanelor se abţin?”

Reacția Patriarhiei a fost promptă, prin purtătorul de cuvânt, care a dezmințit totul: ”Sfinția sa a avut un gest necontrolat, o mâncărime inghinală. Vă asigurăm că lacrimile sunt reale și enoriașii pot săruta în continuare icoana, după ce achită o contribuție la cutia milei, firește”.

În schimb, enoriașii din zonă știu cum stau lucrurile de fapt, dar îl susțin pe preot și spun că fiecare are plăcerile lui. Situația din biserica respectivă arată, după părerea lor, cât de mare este credința preotului. Icoana îi provoacă gânduri atât de intense, încât nu-și poate controla niciun reflex. Atât de mare e credința acestuia, încât icoana ”lăcrima” chiar și de 5-6 ori pe zi.

Scris de Ionut
21 ianuarie 2018 09:06
Citește mai mult despre: icoana masturbare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult