Şoc la şcoala profesoarei şpăgare: Părinţii, puşi să strângă bani pentru masa procurorilor!

Investigaţia demarată la şcoala unde o profesoară le cerea părinţilor bani de cadouri a luat o turnură inimaginabilă. Părinţilor li s-a spus de la obraz să strângă nişte bani pentru a se asigura masa procurorilor şi poliţiştilor veniţi să investigheze cazul.

Părinţii spun că s-au săturat să li se spună că dacă vor să bage profesoara după gratii trebuie să cotizeze şi vor o investigaţie şi la Parchetul Bucureşti.

„Pentru domnul procuror şef doar o sticlă de vin alb? Vreau să ştiu şi eu care din părinţi va merge să i-o dea! Să aud numele! Nu ştiu dacă sunteţi săraci, sau doar nesimţiţi”, le-a spus indignată părinţilor directoarea şcolii.

„Ne-au spus că fiind o şcoală din centru, la aşa investigaţie mare trebuie să dăm de cel puţin 4-5 mese la un restaurant, doar n-o să trimitem procurorii la Mac. Iar pentru poliţiştir ne-au cerut bani să le luăm câte o uniformă nouă”, spune unul din părinţi.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Ionut
9 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult