Șoc! Mall-urile bagă droguri în haine ca să le creeze clienților dependență!

Descoperire terifiantă într-un mall din București! După ce o femeie a sunat la 112 pentru a se plânge că în fiecare săptămână simte o nevoie compulsivă de a merge la shopping, polițiștii au efectuat o descindere la mall. Ceea ce au descoperit i-a lăsat însă stupefiați: patronii magazinelor de confecții puneau droguri în haine pentru a crea dependență. Ca urmare, mii de femei a căror singură vină era că-și făcuseră o dată cumpărăturile la mall ajunseseră să meargă la fiecare câteva zile în complexul comercial pentru a-și lua „doza” de bluze și pantofi.

În majoritatea cazurilor, acestea nu ajungeau să fie purtate niciodată iar de multe ori dependentele descopereau că produsele cumpărate nu le vin bine sau chiar că nu au cu ce să le asorteze, deci în mod normal nu și le-ar fi cumpărat sub nicio formă.

„Nu mai știam ce e cu mine”, spune una dintre victime, „în fiecare week-end m-aș fi dus la shoppping în mall. Magazinele ieftine de haine pur și și simplu nu mă satisfăceau, nu eram cu adevărat mulțumită decât după ce-mi luam un maieuț de 10 milioane sau o gentuță de 15. Acum am înțeles că nu era vina mea, cum am crezut atâta timp, ci a acestor bestii”.

Polițiștii au destructurat rețeaua din mall și acum așteaptă ca victimele să scape de dependența de cumpărat haine. ”Va fi extrem de dificil”, spune una dintre ele, „se pare că dozele de droguri erau extrem de puternice. Psiholoaga mea mi-a spus că renunțarea la acestă dependență ar putea dura și o viață întreagă. Sunt sigură însă că voi trece și peste acest coșmar cu ajutorul soțului meu.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 noiembrie 2011 22:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult