Șocant: Inspectorii OPC au descoperit vitamina C în legumele din Carrefour

Mai mulți bucureșteni din Sectorul 2 au alertat OPC-ul după ce au consumat morcovi infestați cu vitamina C cumpărați din Carrefour. Primii afectați au fost copiii, astfel că bieții părinți au asistat neputincioși la efectele vitaminelor asupra micuților. „Fi-miu când venea de la școală nu se mai așeza la calculator, se ducea ca un dement să-și facă temele”, ne mărturisește un părinte. „Unde mă vedea, mă întreba între ce ani a domnit cutare voievod. La un moment dat zic: nevastă, ăsta sigur a mâncat ceva cu vitamine.”

O doamnă cu ochii în lacrimi ne explică teribilul efect al vitaminelor asupra băiețelului ei: „După ce a mâncat doi morcovi ziceai că a intrat Satana în el! Nu mai zăcea în canapea, nu se mai uita la manele pe Taraf TV și se apucase să facă sport. Alerga ca dementul de colo-colo. I-am dat repede două palme și l-am dus la spital. Acolo mi-au zis că au găsit vitamine în el!”

Liderul asociației Părinți Fără Frontiere, Emanuel Pastramă a promis că va reclama acest caz la Haga: „Este inadmisibil așa ceva! Nu vreau să par cinic, dar dacă voiam vitamine îi dădeam copilului meu legume din curte, nu cumpăram morcovi de la supermarket. Știu că unii dintre noi au încercat și ei vitamine în tinerețe, dar copiii noștri nu merită să treacă prin așa ceva. Dacă noi nu facem nimic, în curând o să vedem dealeri de morcovi la poarta școlii.”

Scris de TNR
9 februarie 2011 08:02

Alte articole

Vezi mai mult