Şocant! Ponta ar putea avea o diplomă de studii reală!

Descoperire stupefiantă a ziariştilor din presa de scandal! Conform unui tabloid, premierul Victor Ponta ar putea avea o diplomă universitară reală, obţinută în urma audierii unor cursuri, susţinerii unor examene şi prezentării unei lucrări originale! Descoperirea a dat peste cap tot ce se ştia până acum despre şeful Guvernului şi e atât de cutremurătoare încât s-a sugerat că ar fi o invenţie lansată de un tabloid în căutare de subiecte senzaţionale, chiar şi inventate.

Scepticismul lor e întărit şi de faptul că până acum nicio universitate din România nu a recunoscut că ar fi emis un astfel de act. Chiar şi conducerea universităţii Spiru Haret s-a delimitat clar de astfel de acuzaţii şi i-a ameninţat cu un proces de calomnie pe cei care ar sugera că i-ar fi dat o diplomă de studii premierului. Victor Ponta însuşi a râs jenat atunci când i s-a anunţat ştirea şi a spus doar că nu comentează asemenea prostii.

La nivel internaţional, presa străină susţine că descoperirea unui astfel de document ar fi echivalentul găsirii lui Yeti, a monstrului din Loch Ness sau a dovezii existenţei extratereştrilor. “Doar tabloidele din România puteau avea atâta imaginaţie”, conchide Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 iulie 2012 09:07

Alte articole

Vezi mai mult