Şocant: un penis a fost găsit mort în plină stradă

Cetăţenii capitalei au fost martorii unui deces neaşteptat. Pe o stradă din plin centrul capitalei, un penis zăcea mort de câteva ore, fără ca cineva să-l remarce. În dimineaţa zilei de vineri, un cetăţean care se ducea la serviciu împreună cu soţia l-a obervat şi a sunat la poliţie, în timp ce soţia sa a încercat să-l resusciteze.

Sosiţi la faţa locului, ofiţerii criminalişti au izolat scena crimei şi au efectuat măsurători: se pare că penisul avea 26 de centimetri chiar şi după deces, deci s-ar putea să avem de-a face cu o crimă pasională, comisă de cineva care-l cunoştea foarte bine. O altă pistă ne spune că cineva i-ar fi dat în cap penisului, în repetate rânduri chiar. Aceasta însă este o pistă proastă, pentru că toate penisurile păţesc acelaşi lucru şi supravieţuiesc bine-mersi.

Vecinii penisului decedat spun că acesta era un penis foarte respectuos, bine educat şi că nu avea deloc duşmani. De fapt, el avea mulţi foarte prieteni şi tot timpul era văzut plimbându-se cu cineva de mână pe aleea din faţa blocului.

În ultima vreme penisul era foarte apatic, slăbise mult şi nu prea se mai ridica din pat. Apropiaţii săi au crezut că o să moară în pat, aşa că au venit să-şi ia la revedere de la el, să-l sărute şi să-l îmbrăţişeze pentru ultima oară.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 octombrie 2010 16:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult