Şocant! Un practicant de bungee jumping wireless a supravieţuit impactului cu solul

Apărut recent între sporturile extreme, bungee jumpingul wireless (fără coardă, cum mai este el cunoscut) a făcut o nouă victimă: un practicant a supravieţuit impactului cu solul, spre stupefacţia audienţei prezente la faţa locului. Incindentul ridică un serios semn de întrebare asupra siguranţei practicanţilor acestui nou şi inedit sport extrem.

“Părea că totul a decurs normal când, după câteva secunde de la impactul cu solul, săritorul a început să mişte. Mai mult, după încă vreo 30 de secunde, s-a ridicat şi a început să meargă pe propriile picioare. Toţi cei prezenţi au rămas efectiv şocaţi”, a povestit, cu lacrimi în ochi, un instructor de bungee jumping wireless.

Oamenii legii nu pot însă interveni, întrucât fiecare săritor semnează pe propria răspundere, astfel că, în caz că supravieţuieşte, nu poate să-i dea în judecată pe cei care organizează săriturile wireless. Cele mai multe accidente au loc din cauza săritorilor nepregătiţi, la care riscul supravieţuirii este destul de mare. Printre cele mai frecvente greşeli comise de aceştia se numără săritul de la înălţimi prea mici şi aterizatul în apă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 noiembrie 2011 10:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult