Şocant! Un vasluian a comis o crimă şi două violuri fără să fi consumat alcool înainte

Vasluiul este în stare de şoc! Un bărbat de 52 de ani a comis o serie de infracţiuni fără să fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice. “În momentul în care am primit rezultatele alcoolemiei, am crezut că leşin. Ştiu că pare imposibil, dar vasluianul meu chiar nu consumase deloc alcool”, a povestit, încă vizibil afectat de momentul prin care a trecut, poliţistul care ce ocupă de dosar.

“Crimele sau violurile fără alcool sunt ca nunţile fără lăutari. Ceea ce a făcut bărbatul ăsta arată o lipsă de respect atât faţă de victime, cât şi faţă de tradiţiile vasluiene. Mă voi asigura că va primi o pedeapsă exemplară pentru că n-a consumat alcool înainte”, a promis procurorul care instrumentează cazul.

Sunt însă şi vecini ai infractorului care spun că gestul, deşi i-a şocat, nu i-a surprins întru-totul. „De mai multe ori l-am văzut că umbla cu femei de vârsta lui, ba chiar am auzit zvonuri că-i plac femeile mai tinere ca el. De la un om care are gusturi atât de îndoielnice te aştepţi ca, într-o zi, să comită şi o infracţiune fără să consume alcool înainte”, a povestit unul dintre vecinii infractorului.

Scris de Calin
6 mai 2012 09:05

Alte articole

Vezi mai mult