Şocant: Un ventilator a fost găsit fară suflare în garsoniera unui bătrân

Poliţia a descins în locuinţa lui Gheorghe Văduveanu, din Afumaţi, fiind alertată de către un vecin al acestuia în legătură cu o posibilă decuplare de la reţeaua electrică. Ce au descoperit poliţiştii în garsoniera bătrânului este demn de filmele horror: un ventilator zăcea fără suflare pe podea, având cablul de alimentare scos din priză şi înfăşurat în jurul gâtului.

Vecinul care a anunţat poliţia, Dumitru Spirache, a declarat: „Ca orice pensionar, stăteam la geam şi notam persoanele care vin şi pleacă din bloc. Odată îl văd pe Văduveanu că intră in scară cu un ventilator în mână. După scurt timp am bătut la uşa lui, şi când mi-a răspuns l-am văzut transpirat. Am simţit că e ceva putred şi am anunţat repede poliţia.”

Reprezentanţii grupului Altex se declară oripilaţi de întâmplare şi au declarat că de-acum încolo vor avea mare grijă cui mai acordă aparatură electrică doar cu buletinul. Gheorghe Văduveanu riscă acum între 7 şi 15 ani de decuplare de la curent, fără posibilitatea de recuplare condiţionată.

Autor: Feradol

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 septembrie 2011 10:09

Alte articole

Vezi mai mult