Șofer, amendat că renul de pe mașină nu purta mască pe nas

Atenție, șoferi cuprinși de febra sărbătorilor! Un român a fost amendat de poliție după ce a fost prins în trafic cu nereguli grave privind respectarea normelor Covid. Renul de pe mașină nu purta masca pe nas, motiv pentru care i s-a aplicat amenda de 3500 lei și i-au fost confiscate coarnele.

Mai mult, șoferul nu respectase distanța regulamentară de 1,5 metri într-un blocaj în trafic, riscând ca renul să contamineze renii de pe alte mașini. Renul a fost depistat cu nasul roșu, fiind încadrat la definiția de caz Covid și i s-au prelevat probe. În cazul în care renul este infectat vor fi testate 174 de mașini cu reni, cu care acesta a stat timp de 2 ore într-o parcare subterană închisă și deloc ventilată.

”E inadmisibil. Dacă duci renul la spălătorie, am înțeles, îi dai masca jos, dar ce semnal transmiți când circuli cu renul fără mască? Sau cu masca doar pe număr și nu și pe nas, așa de formă? Ceilalți de ce ar respecta legea, dacă renul tău nu o face? E treaba ta ce face renul în garajul privat, dar pe drumurile publice masca e obligatorie!”, comentează Robert Acrișor, inspector la Poliția Capitalei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
9 decembrie 2020 14:52
Citește mai mult despre: amendă mască mașină ren

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult