Abuz al autorităților sau aplicarea legii? Un șofer de 35 de ani din Brașov a fost amendat după ce s-a oprit pe acostamentul DN1 și s-a pișat pe un tufiș în care era ascuns un echipaj de poliție cu radar. Șoferul amendat susține că dreptatea este de partea lui și că va contesta amenda în instanță.

avertizarea radar in boscheti.jpg

„Conducătorul vehicolului nu a răspuns la semnalele sonore, nici la ștergătoare, nici când colegul meu a scos capul pe geam și i-a strigat să înceteze, că mai suntem și noi pe-aici. A urinat trei minute încontinuu pe vehicolul aparținând Ministerului de Interne și pe reprezentanții săi”, se arată în procesul verbal de constatare.

De cealaltă parte, șoferul se apără spunând că nu se poate opune legilor fizicii. „Oameni buni, jetul, odată plecat nu se mai întoarce. Îi dai drumul, dus a fost, n-ai ce să faci. Puteam să mă întorc când au început să vocifereze ăia, dar în partea cealaltă era fi-miu în mașină și nu puteam să comit o indecență”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 01.02.2019 12:36 Social

National Cinematografic