Şoferii acuză! Când trece coloana oficială a patriarhului nu doar că opreşti, trebuie să dai şi bani

Și opriți, și cu banii luați! Cam așa își descriu propriul calvar șoferii opriți de coloana oficială ilegală a Patriarhului Daniel. Acesta circulă peste tot însoțit de motocicliști, iar în spatele motocicliștilor e câte un preot cu o cădelniță și busuioc reflectorizant, cu care opresc șoferii loviți de ghinion și le iau toți banii pe care îi au la ei.

”Când trece Patriarhul, ești oprit imediat. Coboară un SPP-ist şi face colecta. Dacă ai ghinion, poţi să te întâlneşti cu ei pe traseu de câteva ori, pentru că ei o iau înainte, dar se opresc la cârciumi, unde beau şi petrec cu curvele pe banii tăi, apoi te prind iar din urmă şi iar îţi cer bani. Am înţeles că aşa scrie în Biblie că trebuie făcut, mi-a spus un preot din anturajul Patriarhului. Cine sunt eu să pun la îndoială?”; explică Victor T, unul din şoferii care s-au întâlnit cu coloana Patriarhului.

Patriarhul confirmă că în Biblie scrie că Isus avea coloană oficială cu care mergea la templu şi mai spune că păcătosul care nu dă bani când trece coloana oficială a bisericii pe lângă el va ajunge cu siguranţă în iadul săracilor, unde un diavol-administrator te pune să plătești încontinuu întreținerea, penalitățile nu se termină niciodată și popa vine cu botezul în fiecare zi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 octombrie 2015 08:10
Citește mai mult despre: bani biserica coloana oficiala Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult