Şoferii cu coarne de ren pe maşină trebuie să poarte coarne de ren în poza de permis

Gata cu debandada! Deşi e cam tardiv, poliţia începe totuşi să ia măsuri împotriva celor cu coarne de ren pe maşini. Astfel, şoferii care montează aceste accesorii neomologate pe maşină trebuie să poarte în poza de permis o pereche de coarne de ren, care să corespundă la culoare cu cele de pe maşină.

Şoferii prinşi fără coarne în poză vor avea permisul suspendat şi vor fi nevoiţi să dea iar proba practică. La Permise Pipera poţi opta acum pentru poză cu coarne sau fără coarne şi la camera cu aparatul foto a fost adusă o pereche pentru cei care nu şi-au adus coarne de acasă.

Şoferii cu coarne pe maşină spun însă că nu e corect şi că e o discriminare crasă: “Dacă ne obligă să purtăm coarne în poza de permis, să poarte şi poliţiştii de la Rutieră coarne de ren pe perioada sărbătorilor!”, spune un şofer.

Alţi şoferi spun că legea e mult prea dură şi că mulţi trebuie să-şi schimbe permisul. Ei sugerează ca şoferii să poarte coarne în maşină şi atât. Alţii se întreabă ce vor face de Paşti, când vor circula cu urechi de iepure pe maşină: “Nu vom părea ridicoli cu coarne în poză şi urechi pe maşină?!”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
13 decembrie 2019 11:49
Citește mai mult despre: coarne

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult