Șoferii de taxi circulă cu Uberul doar ca să afle cele mai noi conspirații

Concurența între firmele de taximetrie clasice și serviciile moderne, ca Uber sau Bolt este tot mai puternică. Ceea ce va face diferența va fi, ca de fiecare dată, calitatea umană a celor care lucrează pe aceste mașini.

Una din metodele folosite de șoferii de taxi ca să țină pasul cu vremurile e să meargă incognito cu Uberul, ca să poată afla cele mai noi conspirații de pe planetă. „Am făcut o cursă de la Otopeni până în Berceni și am aflat conspirații care să-mi ajungă un an întreg. De exemplu, știați că 56 de prieteni ai lui Hillary Clinton s-au sinucis până acum? Nu vă pune pe gânduri așa ceva, chiar e dubios ce se întâmplă. Și oamenii ăștia știu foarte multe, că stau tot timpul cu telefonul în mână”, povestește Iancu Dan, un taximetrist bucureștean educat.

Un sondaj făcut printre pasagerii de Uber a arătat că principalul motiv pentru care aleg să folosească acest serviciu sunt conspirațiile pe care le aud pe parcurs de la șoferi. „Sigur, aș putea să merg ca mortul în mașină și să nu vorbesc cu omul, dar aș pierde un întreg tezaur de povești fantastice pe care nu am unde să le aud altundeva. Că nu mă uit la televizor”, spune un client Uber.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 iunie 2023 14:02
Citește mai mult despre: conspiratii taxi uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult