Şoferii începători vor avea voie 100 de tărie, să aibă curaj să conducă

Nu vă mai luați de ei! Șoferii începători solicită celorlalți șoferi să aibă răbdare și să nu-i mai șicaneze în trafic, chiar dacă au uitat semnalizarea aprinsă 5-6 intersecții și chiar dacă nu schimbă banda niciodată. Ca să-și facă un pic de curaj să iasă cu mașina în trafic, începătorii vor avea voie să consume 100 de tărie, whisky băieții, respectiv Garonne fetele, iar gayii evident cidru, băutura lor.

Mai mult, polițiștii de la Rutieră nu vor mai avea voie să oprească șoferii începători, ca să nu-i timoreze, pentru că mulți se lasă definitiv de condus după primul contact cu garda.

Șoferii cu experiență, adică cei care știu să ajungă la birou fără să pună Waze-ul, spun că nimic nu te trezește ca 100 de șnaps: ”Reacțiile nu doar că sunt mai rapide, dar mintea începe să lucreze mult mai porcos. Începi să vezi spații pe unde nu te-ai fi strecurat niciodată. Și e mult mai ușor după ce ai băut ceva să lași mașina în intrarea unui spital, pe avarii”, spune Marian, șofer din București.

”Studiul arată că doar profesioniștii pot de exemplu să facă stânga pe centură la Domnești, un act de curaj nebun, chiar de inconștiență, și asta fără băutură. E clar că începătorii trebuie ajutați, că alfel trebuie să se ducă până în Chilila la primul sens giratoriu ca să întoarcă”, spune Dcebal Popescu, autorul studiului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
24 decembrie 2019 09:08
Citește mai mult despre: bautura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult