Sute de şoferi bucureşteni protestează împotriva bicicliştilor care circulă pe contrasens, motivând că cicliştii sunt nişte trişori ordinari şi că “nu schimbi regulile în timpul jocului”. Şoferii spun că le e infinit mai greu să lovească bicicliştii, pentru că acum bicicliştii îi văd şi se feresc în ultima clipă.biciclist_contrasens.JPG

“Acum ceva timp loveam câte 5-6 biciclişti pe zi. Acum abia dacă mai nimeresc 1-2, pentru că s-au prins şi merg pe contrasens, cu faţa spre şoferi, iar Poliţia nu face nimic. Practic, doar dacă e bătrân, sau n-are reflexe deloc, abia aşa pot să-l ating cu oglinda şi să-l dau jos”, spune cu părere de rău Geo Lemandroi, şofer bucureştean.

Şoferii spun că de când bicicliştii merg pe contrasens a dispărut şi cea mai mare plăcere a întâlnirii cu biciclişti în trafic: "Să te apropii pe nesimţite din spate şi să le bagi un claxon prin surprindere, doborându-i din şa”, a mai spus Geo Lemandroi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 22.08.2014 10:36 Social

National Cinematografic