Solidar cu jurnaliștii ruși. Lucian Mindruta a sărit pe geam cu parașuta!

Redutabilul jurnalist Lucian Mindruta a arătat că nu este doar un om al vorbelor ci și unul al faptelor. Ca să atragă atenția asupra pericolelor care pândesc colegii săi de breaslă din Rusia, care la fel ca el disecă folosindu-se de un bisturiu foarte fin tarele societății în care trăiesc, acesta a sărit de la geam cu parașuta.

Fapta sa a fost una eroică, având în vedere că domiciliază într-o locuință cu un singur etaj, undeva în Voluntari, și parașuta nu se deschide după doar cinci metri de cădere. Puternicul Lucian s-a prăvălit astfel în grădina frumos amenajată de soția sa și a strigat dintre trandafiri „Libertate pentru presă!”.

Gestul său nu a rămas fără urmări, numeroși colegi din presă, și ei afectați de presiunile aduse de Rusia asupra jurnalismului, sărind de pe geam, cu sau fără parașută. Vlad Petreanu a sărit direct în curte, Dan Tăpălagă a urlat „Borfașilor!”, în timp ce a sărit din pod în sufragerie iar Cosmin Prepliceanu a sărit din brațele patronului direct pe mochetă unde era mai aproape de pantofii acestuia și s-a apucat să-i lingă pasiv-agresiv.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

28 decembrie 2021 16:21
Citește mai mult despre: jurnalism Mindruta rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult