Jos labele de pe Justiţie! Mii de bărbaţi au decis să se alăture protestelor magistraţilor şi au anunţat că pe 1 şi 8 martie vor intra în grevă de solidaritate cu ei. Bărbaţii vor sta acasă în grupuri cu pancarte şi vor striga sloganuri pro-magistraţi şi anti-PSD, în ceea ce va intra în istorie drept cel mai mare şi mai emoţionant protest tăcut contra abuzurilor puterii.solidaritate_magistrati.jpg

Bărbaţii sunt decişi să-şi ia inclusiv zile de concediu fără plată pe 1 şi 8 martie: “Suntem în stare de orice pentru a stopa aceste abuzuri!”, spun bărbaţii.

Bărbaţii s-au organizat pe Facebook şi au demonstrat o empatie ieşită din comun faţă de ceilalţi membri ai societăţii: “Chiar dacă noi nu mergem la birou, îndemnăm femeile să meargă la muncă, pentru că suntem conştienţi de obiectivul lor de a se afirma. Înţelegem că nu pot fi alături de noi la acest protest. Noi, în schimb, ne vom dedica 100% acestui protest şi nu vom ieşi din case nici măcar o secundă în timpul programului de lucru, nici să ducem gunoiul în zilele de 1 şi 8 martie”, explică bărbaţii.

Bărbaţii au spus că în zilele respective se vor aduna seara prin localuri pentru a pune la punct noi forme de protest, iar prezenţa femeilor va fi interzisă, din raţiuni de securitate şi discreţie: “Nu e bine să riscăm ca duşmanul pesedist să afle ce punem noi la cale pe viitor”, spun bărbaţii.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 25.02.2019 17:09 Social

National Cinematografic