Solidari cu magistraţii! Mii de bărbaţi au anunţat că vor fi în grevă pe 1 şi 8 martie

Jos labele de pe Justiţie! Mii de bărbaţi au decis să se alăture protestelor magistraţilor şi au anunţat că pe 1 şi 8 martie vor intra în grevă de solidaritate cu ei. Bărbaţii vor sta acasă în grupuri cu pancarte şi vor striga sloganuri pro-magistraţi şi anti-PSD, în ceea ce va intra în istorie drept cel mai mare şi mai emoţionant protest tăcut contra abuzurilor puterii.

Bărbaţii sunt decişi să-şi ia inclusiv zile de concediu fără plată pe 1 şi 8 martie: “Suntem în stare de orice pentru a stopa aceste abuzuri!”, spun bărbaţii.

Bărbaţii s-au organizat pe Facebook şi au demonstrat o empatie ieşită din comun faţă de ceilalţi membri ai societăţii: “Chiar dacă noi nu mergem la birou, îndemnăm femeile să meargă la muncă, pentru că suntem conştienţi de obiectivul lor de a se afirma. Înţelegem că nu pot fi alături de noi la acest protest. Noi, în schimb, ne vom dedica 100% acestui protest şi nu vom ieşi din case nici măcar o secundă în timpul programului de lucru, nici să ducem gunoiul în zilele de 1 şi 8 martie”, explică bărbaţii.

Bărbaţii au spus că în zilele respective se vor aduna seara prin localuri pentru a pune la punct noi forme de protest, iar prezenţa femeilor va fi interzisă, din raţiuni de securitate şi discreţie: “Nu e bine să riscăm ca duşmanul pesedist să afle ce punem noi la cale pe viitor”, spun bărbaţii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 februarie 2019 17:09
Citește mai mult despre: 1 martie 8 martie barbati greva magistrati protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult