Solidaritate cu Ucraina. Nici locuitorii din Colentina nu au căldură

Înfrățiți total cu Kievul! Românii din Colentina spun că nu mai au căldură de 3 luni, pentru că au anticipat atacul lui Putin și au vrut să fie solidari cu frații lor ucraineni. Străzile din Colentina și din întreg Bucureștiul arătau deja ca și cum ar fi fost bombardate de armata rusă, lucru pentru care bucureștenii sunt mândri.

”În timp ce alte orașe, gen Oradea, arată impecabil, au infrastructura intactă, totul pus la punct, noi aici la București vrem să arătăm ce înseamnă suferința. E mai greu să străbați Capitala de la un capăt la altul decât să îi e unui refugiat ucrainean să ajungă în Occident”, explică Mădălin, bucureștean.

Ca să arate câte de mult seamănă cu o zonă de război, cei din Colentina au arătat reporterilor TIR-urile cu ajutoare umanitare care continuă să vină din Franța sau Germania, la 30 de ani de la Revoluție: ”În privința foametei și sărăciei, Colentina întrece și Donbasul. Partea proastă e că nici dacă am avea arme nu am putea să ne luptăm contra hoției și sărăciei”, spun cei din Colentina.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 martie 2022 15:05
Citește mai mult despre: Colentina frig restrictii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult