Soluţie anti-caniculă. Tot mai mulţi români îşi injectează freon în venă

Service-urile auto sunt pline cu români disperaţi de caniculă. Aceştia nu mai suportă căldura şi au decis să ia măsuri drastice, adică să-şi injecteze freon direct în sistemul circulator. Operaţiunea e simplă, costă 100 lei, dar din păcate la service-urile mai renumite s-au format cozi. Clienţii care au deja branulă în venă au prioritate.

Atenţie! Mecanicii auto spun că nu e chiar aşa simplu. Nu e suficient să bagi freon, trebuie să verifici să nu ai scăpări pe instalaţie, că altfel arunci banii. Pe lângă asta, freonul nu înseamnă automat că te răcoreşti. Trebuie să stai câteva ore într-un frigider, sau în raionul de lactate din orice supermarket şi apoi poţi să stai cu orele direct în soare, fără probleme.

Unele service-uri încearcă să fidelizeze clienţii şi le oferă discounturi celor care doresc să revină la toamnă pentru golirea instalaţiei şi umplerea cu antigel, pentru perioada de iarnă. Există şi contraindicaţii, clienţii care apelează la umplerea cu freon trebuie să-şi avertizeze partenerele de sex, ca să evite degerăturile la vagin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: canicula freon service

Alte articole

Vezi mai mult