Soluţie elegantă. Şi-a trecut firma pe adresa unei biserici şi nu mai plăteşte nicio taxă

Codul Fiscal e doar pentru fraieri! E concluzia la care a ajuns un patron din Bucureşti, care a avut o idee. Pentru că a văzut că iar cresc impozitele dacă ai firma pe domiciliu, şi-a modificat adresa firmei, trecând-o pe o biserică. Imediat au încetat toate somaţiile de plată.

“Când am intrat în ANAF m-au întâmpinat cu «Sfinţia Ta». Directorul mi-a pupat mâna şi m-a invitat în birou, unde mi-a vorbit foarte frumos şi mi-a dat şi 300 de Euro, spunând că sunt «Ca să fie bine. Pentru acatiste, ştie Sfinţia Ta».Nu i-am corectat, i-am lăsat să creadă ce vor. În România e libertatea credinţei”, a spus Victor T, patronul firmei.

Favorurile nu s-au oprit aici. Un consilier de la primărie a venit acasă la el şi i-a propus să discute despre alegerile locale din acest an: “Mi-a lăsat o sacoşă cu Euro şi mi-a zis că dacă intervin la patriarh îmi aduce o basculantă de bani”, a mai spus patronul.

Bărbatul spune că nici la întreţinere nu mai plăteşte nimic, iar la gaze şi curent facturile îi vin cu TVA zero, pentru că Biserica nu plăteşte absolut nicio taxă pentru nimic, niciodată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 ianuarie 2016 13:55
Citește mai mult despre: biserica domiciliu firma impozit taxe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult