Soluţie extremă! Buzoienii cer anexarea la Rusia, pentru a se separa de Moldova

Evenimentele petrecute în ultima vreme în estul Europei dau speranţe buzăuanilor că şi-ar putea vedea, în sfârşit, visul cu ochii: acela de a se separa de Moldova, regiune din care au făcut parte dintotdeauna. Recent, aceştia au organizat un referendum, în urma căruia nu mai puţin de 100% dintre buzăuani au votat alipirea judeţului la Rusia.

“Am văzut că Rusia îşi tot anexează în prostie orice teritoriu pe care pune ochii şi am zis: de ce să nu încercăm şi noi? Este şansa pe care o aşteptam de atâta timp, aceea de a ieşi din Moldova, regiune din care am făcut parte dintotdeauna. Sigur că va trebui să învăţăm cu toţii limba rusă, dar e un sacrificiu pe care îl facem cu plăcere, având în vedere că recompensa este aceea de a nu mai fi moldoveni”, a declarat Robert Acrişor, prefectul judeţului.

Acesta crede că locuitorii din Buzău se vor integra perfect în mama Rusie. “Suntem oameni leneşi, dornici de a sta degeaba toată ziua, aşa că vom părea de-ai casei încă din prima zi. O schimbare majoră va fi, probabil, înlocuirea spirtului, băutura noastră tradiţională, cu vodca. Dar sunt sigur că ne vom adapta, chiar dacă ea nu provoacă orbirea la fel de repede”, a mai adăugat Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
21 martie 2014 09:03

Alte articole

Vezi mai mult