Soluție extremă! Un român e atât de sărac încât şi-a vândut Dacia ca să o repare

Un român ajuns la fundul sacului a găsit o soluție ingenioasă pentru a-și repara iubita lui Dacie 1310, după ce aceasta a suferit avarii serioase din cauza vântului care a bătut în parcare în timpul nopții. Bărbatul a vândut mașina, ca să strângă bani să o repare.

“Am găsit-o de dimineață cu două uși și spoilerul din față căzute, probabil de la vreo adiere puternică, roțile pe spate erau sparte, deși eu știam că iarna nu avem țânțari. O repar cam în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara, și din cauza asta am rămas fără bani. N-aveam ce să fac decât s-o vând, deși banii strânși pe ea nu-mi ajung nici măcar să înlocuiesc oglinda retrovizoare, căzută azi dimineață, din cauza copiilor care s-au jucat pe lângă mașină”, spune George Lemandroi.

Bărbatul în vârstă de 96 de ani trăiește acum o adevărată dramă, după ce și-a vândut lucrul cel mai de preț. „Aveam mașina asta de la 18 ani, era parte din familia mea. Acum chiar nu știu care mai e rostul meu pe pământ, dacă nu mai pot să stau 20 de ore din 24 să umblu la carburator”, a mai declarat acesta.

Scris de Luchian
8 februarie 2015 21:02

Alte articole

Vezi mai mult