Soluţii anti-şomaj: bărbaţii îşi schimbă sexul ca să beneficieze de pensie mai devreme

Tot mai mulţi bărbaţi care se apropie de 60 de ani apelează la operaţii de schimbare de sex pentru a deveni pensionari cu 5 ani mai devreme. Conform legii, femeile încă se pot pensiona cu 5 ani mai devreme decât bărbaţii. Pentru mulţi bărbaţi, schimbarea de sex reprezintă singura şansă de a realiza un venit, chiar dacă infim, după ce au trecut de 50 de ani.

„Decât să stau încă 5 ani şomer, mai bine fac un efort financiar şi îmi schimb sexul, mă fac femeie. Iar după operaţie o să cer pensionarea, că la femei se face mai devreme. Pe termen lung, decizia asta îmi va aduce un ban în plus”, ne-a declarat unul dintre bărbaţii decişi să apeleze la o intervenţie chirurgicală de schimbare de sex.

„Acum o să vadă şi nevastă-mea cum e să stea o femeie toată ziua cu gura pe capul tău. Oricum, de pierdut nu pierd nimic, viaţa mea sexuală s-a încheiat cu mulţi ani în urmă. De unde bani de Viagra? Şomajul abia îmi ajunge pentru medicamente”,  ne-a spus un alt bărbat ce vrea să devină femeie.

Conform statisticilor oferite de Ministerul Sănătăţii, câteva sute de bărbaţi şi-au schimbat deja sexul şi alte câteva mii se află pe lista de aşteptare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 iunie 2010 09:18
Citește mai mult despre: operatie pensionar schimbare de sex somer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult