Soprana Roxana Briban îşi anunţase sinuciderea, dar nimeni n-a înţeles ce spune

Soprana Roxana Briban anunţase în timpul unui spectacol că vrea să se sinucidă, dar lumea n-a luat în seamă mesajul ei din cauză că nimeni nu a fost atent la versuri. Acum, soţul sopranei regretă că nu a ascultat-o şi că s-a mulţumit să savureze muzica. El spune că Roxana l-a anunţat la modul foarte direct că vrea să-şi pună capăt zilelor, dar pe vremea aia nu avea urechi decât pentru muzica ei.

“Nu mai suport viaţa asta lipsită de sens, vorbesc foarte serios, o să-mi tai venele în cadă şi-o să-mi pun şi trei pungi pe cap, ca să fiu sigură că mor”, ar fi spus soprana folosind tonalităţi înalte, pe acordurile operei Carmen de Georges Bizet. La sfrâşit, spectatorii prezenţi în sala mare a Operei Naţionale au aplaudat intens, nebănuind ce se ascunde în sufletul artistei.

Marieta Vasilescu, soprană, colegă cu Roxana Briban: “Viaţa de soprană implică o mulţime de sacrificii. Uneori ai şi tu o problemă, un necaz în familie, dar nimeni nu ştie ce se întâmplă cu tine.Oamenii sunt atenţi doar la vocea ta de privighetoare, indiferent ce le-ai spune.”

Soprana a lăsat şi un mesaj de adio, dar, întrucât era cântat, soţul ei a crezut că e un demo şi l-a trimis la o casă de discuri.

În momentul sinuciderii, soţul Roxanei Briban se afla acasă şi chiar avea nevoie la baie, dar s-a ţinut şi nu a intrat peste soprană. El a auzit ţipete din baie – ţipete sfâşietoare, de durere, femeia tocmai îşi tăiase venele în cadă – şi a crezut că Roxana repetă pentru vreun spectacol în timp ce face duş.

Aflat în stare de şoc după sinuciderea Roxanei, soţul artistei a spus că mult timp nu va mai putea să se utie la serialul Clanul Soprano.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 noiembrie 2010 13:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult