Șoșoacă a stat 2 ore la coadă la vaccin, crezând că e coada la mici

Dezamăgire pentru senatoarea Diana Șoșoacă care s-a aflat în ultimele ore în fața pericolului de a fi vaccinată. Aflându-se cu circul în zona pieții Obor a văzut o coadă destul de mare și s-a băgat imediat, crezând că e vorba de mici, dar, din păcate, era doar coada la vaccinare.

Abia după ce a ajuns în față și a urlat că vrea extra muștar, spre stupefacția cadrelor medicale care au insistat că nu pot să-i pună mai mult de 5ml de muștar în siringă, și-a dat seama de capcana în care a picat. Obișnuită cu lupta de piață, senatoarea a răsturnat taraba cu vaccinuri și a fugit în mulțime înainte ca asistentele medicale să poată să-i înfingă injecția în urmăr.

Șoșoacă a anunțat că va reclama la Avocatul Poporului asemenea evenimente publice în care oamenii nevinovați care vor și ei să mănânce ceva sunt păcăliți și ajung în situația gravă în care ar mai putea supraviețui câțiva ani, astfel încât să-și mai poată comanda câteva porții de mici. Fiind vorba de o idee absolut cretină și împotriva poporului, Avocatul Poporului a acționat imediat și a contestat la CCR existența tarabelor de vaccinare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 octombrie 2021 14:10
Citește mai mult despre: mici sosoaca vaccinare

Alte articole

Vezi mai mult