Specialiştii avertizează: nivelul de hipstereală din Piaţa Victoriei a atins cote alarmante

Prezenţa protestatarilor din ONG-uri în faţa Palatului Victoria, pentru apărarea democraţiei şi a statului de drept, i-a îngrijorat pe oamenii de ştiinţă români care avertizează cu privire la pericolul hipsterelii excesive. “În momentul de faţă, în Bucureşti, sunt prea mulţi oameni care prostestează pentru orice, doar ca să pară că au o ocupaţie. Numărul acestora poate atinge masa critică în curând”, spun specialiştii.

De-a lungul zilei de ieri s-au înregistrat câteva maxime de hipstereală, în special pe seară, când ONG-uri controlate de Mircea Toma au organizat un prostest spontan şi neautorizat. “S-au constatat hipstereli de 7,2 grade pe scara Bucurenci şi 4,5 pe scara Tudor Chirilă, care e mai mică un pic. Tradus în termeni simpli, aproximativ 70% din cei prezenţi habar n-aveau de ce sunt acolo dar erau destul de vehemenţi pentru sau împotriva subiectului zilei”.

Oamenii de ştiinţă spun că, în zilele următoare se vor înregistra noi maxime de hipstereală care se vor manifesta prin cauze pe Facebook, petiţii online, sloganuri penibile. “Maximul va fi atins când va apărea şi un banner cu Salvaţi Roşia Montană. Va fi un moment unic, odată în viaţă vezi aşa ceva. Nu ştim exact care vor fi efectele dar suntem convinşi că România nu este pregătită pentru aşa ceva”, au mai spus savanţii români.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 iulie 2012 15:07

Alte articole

Vezi mai mult