Specialiştii NASA au descoperit moarte pe planeta Marte

Descoperire senzaţională făcută de oamenii de ştiinţă de la NASA! O serie de investigaţii făcute cu ajutorul unei sonde ce orbitează în jurul lui Marte au demonstrat existenţa morţii pe planeta roşie. “Este vorba de nişte microbi extratereştri decedaţi”, sună anunţul revoluţionar al specialiştilor NASA.

“Faptul că avem certitudinea existenţei morţii pe Marte ne face încrezători că nu va mai dura mult până vom demonstra şi existenţa vieţii pe planeta Marte. Sau, cel puţin, a vieţii de după moarte”, a declarat, plin de optimism, un specialist NASA.

Microbul extraterestru a fost observat timp de trei ani, interval în care n-a mişcat absolut deloc. “L-am monitorizat timp de trei ani pentru că vroiam să fim siguri că nu mişcă, că este într-adevăr decedat. Cu o moarte toţi suntem datori, chiar şi extratereştrii. Indiferent de ce vor spune scepticii, mortul de la groapă nu se mai întoarce”, a explicat un microbiolog de la NASA.

Singura necunoscută în acest moment este legată de faptul dacă este vorba de o moarte naturală sau de una artificială. Acest aspect nu schimbă însă cu nimic faptul că pe Marte există moarte. Dealtfel, în jargonul oamenilor de la NASA, sintagma “planeta roşie” a fost deja înlocuită cu “planeta moartă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 octombrie 2011 12:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult