Specialiştii susţin că Apocalipsa a venit de 2 luni în România, dar a trecut neobservată

O nouă descoperire a oamenilor de ştiinţă ar putea revoluţiona teoriile privind sfârşitul lumii. Potrivit acestora, Apocalipsa ar fi sosit deja pe teritoriul României în urmă cu două luni, trecând în mare parte neobservată pentru că atenţia populaţiei era acaparată total de mondenităţi şi scandaluri politice.

“Se împlinesc două luni de când lumea, aşa cum o cunoaştem, s-a sfârşit, cel puţin pe teritoriul României”, explică un specialist în interpretarea scrierilor profetice. “Ajunşi la Bucureşti încă din septembrie, cei patru călăreţi ai Apocalipsei au încercat din răsputeri să îşi anunţe prezenţa, dar au fost refuzaţi de toate televiziunile din varii motive, cum ar fi că ‘sunt prea îmbrăcaţi’, ‘nu joacă la Steaua’ sau ‘nu apar în stenogramele lui Băsescu’.“

Câţiva români declară totuşi că au observat semne ale Apocalipsei în ultimele săptămâni. “Mi s-a părut mie că văd Judecata de Apoi când am scos capul pe geam într-o noapte, dar n-am putut coborî, începea Capatos”, a declarat un locuitor al sectorului 6.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 noiembrie 2012 14:11

Alte articole

Vezi mai mult