Sperând să scape de o nouă invazie în weekend, constănţenii au pârjolit Medgidia

Speriaţi că în weekend s-ar putea confrunta cu o nouă invazie a bucureştenilor şi văzând că autorităţile nu fac nimic pentru a-i proteja de hoardele de cocalari, locuitorii din Constanţa au decis să se apere, folosind tactica pământului pârjolit.

„Am procedat la pârjolirea Medgidiei şi a benzinăriilor de pe traseu, pentru ca şleahta invadatorilor să nu mai aibă provizii, iar noi să fim protejaţi măcar un weekend, să ne mai refacem mintal”, susţine Decebal Popescu, liderul Rezistenţei din Constanţa.

Constănţenii iau în calcul construirea unui zid, pentru a se proteja de invazia bucureştenilor, fiind decişi să-şi apere ce-a mai rămas din litoral.

Băştinaşii litoralului se plâng că bucureştenii şi ceilalţi români le distrug vieţile. Mulţi constănţeni susţin că atunci când apare o maşină cu număr de Bucureşti, copiii încep să urle şi babele să bocească.

„Vom lupta pe plajă, vom lupta în baruri, în cluburi, pe dealuri şi după dealuri şi nu ne vom preda niciodată”, l-a parafrazat Decebal Popescu pe Winston Churchill, de care îl leagă admiraţia şi pasiunea pentru alcool.

Scris de Ionut
19 iulie 2013 03:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult