Speriat de controalele ANPC, șoarecele de la Kaufland și-a luat concediu medical

După ce inspectorii ANPC au închis mai multe magazine Cora, Mega Image și Auchan, celebrul șoarece de la raionul de carne din Kaufland și-a luat concediu medical timp de o lună, îngrozit că l-ar putea prinde controalele. În prezent, șoarecele se lăfăie în căsuța lui din spațiul de relaxare, unde se uită la televizor și se îndoapă cu snacksuri, așteptând cuminte să treacă urgia.

Ca să nu bată la ochi că a dispărut subit, șoarecele și-a băgat și el o scuză plauzibilă, cum că a mâncat niște mezeluri din Kaufland, care probabil erau ori expirate, ori conțineau dioxină, dar oricum ceva l-a stricat la stomac. ”Posibil să fie o enterocolită, că Gina de la brânză nu s-a mai spălat pe mâini din 2003”, ar fi spus șoarecele.

Medicul care i-a eliberat șoarecelui concediul medical spune că nu e nimic dubios și că l-a consultat pe șoarece chiar la raion: ”Era palid, vomitase pe croasante. I-am recomandat repaus 30 de zile” . Alți colegi din Kaufland spun însă că șoarecele n-ar avea nimic, și că i s-a făcut rău după ce a băut niște must, apoi s-a dus la murături să bea zeamă de varză, că era mahmur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 noiembrie 2021 15:11
Citește mai mult despre: ANPC concediu control Kaufland șoarece

Alte articole

Vezi mai mult