Speriat de cutremur, Iohannis își va consolida toate cele șase case

Asta înseamnă responsabilitate! Președintele Iohannis a tras învățămintele cutremurului de azi-dimineață și a decis să înceapă încă de azi reabilitarea și consolidarea tuturor celor șase case pe care le are în proprietate. Iohannis a anunțat deja că va fi nevoit să petreacă mai mult timp la Sibiu, urmând să stea pe la București doar o zi pe săptămână, iar restul zilelor în străinătate.

Deși statistic vorbind președintele Iohannis va fi în excursie în cu totul altă țară decât România la  momentul producerii unui cutremur puternic, el a decis totuși să-și consolideze vilele, ca să nu lase aceste cheltuieli în sarcina bieților chiriași, cum ar fi Raiffeisen, care poate au cheltuieli mari și nu se descurcă cu banii.

Pentru a demara și finalizat cât mai rapid lucrările, care vor fi finanțate prin PNRR, Iohannis i-a cerut premierului Ciucă să dea un ordin Ministerului Transporturilor și Infrastructurii să se ocupe cu prioritate de consolidarea celor șase case: ”Autostrăzi cât de cât avem, deci hai să ne concentrăm pe ce e cu adevărat important și singurul lucru de care îmi pasă, adică propria mea avere”, a spus Klaus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 noiembrie 2022 15:50
Citește mai mult despre: case cutremur iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult