Spiru Haret a deschis secţie de limba canadiană şi deja sunt 10.000 de studenţi înscrişi

Eşti fericit că s-au ridicat vizele şi ai de gând să pleci în Canada? Nu te pripi. E bine să cunoşti limba ţării, canadiana. E şi motivul pentru care Universitatea Spiru Haret a înfiinţat o facultate cu profil de limbă canadiană, unde sunt deja înscrişi 10.000 de studenţi, majoritatea evident la forma cu taxă.

Dacă eşti deja student la Spiru, eşti foarte norocos. Nu trebuie să te înscrii la încă o facultate! Pentru o sumă de circa 400 Euro te poţi înscrie la modulul de canadiană, chiar dacă eşti student la Filosofia Comunicării, sau alte facultăţi de valoare de la Spiru. Profesorii previn însă că examenul e unul foarte greu şi cel mai probabil va trebui să vii la re-examinări, care sunt bineînţeles cu taxă.

Dacă te grăbeşti să prinzi loc în primele avioane care pleacă spe Canada, poţi opta pentru forma de Studii Rapide, în care primeşti direct diploma de vorbitor de canadiană, după un interviu cu un profesor şi achitarea sumei de 4000 de Euro, aceasta fiind şi forma de studii recomandată de rectorat.

Scris de Ionut
15 februarie 2017 15:02

Alte articole

Vezi mai mult