Încă un spital din București a intrat de azi dimineață sub conducere militară. Spitalul „Obregia”, cunoscut ca și spitalul 9, a fost preluat în administrare de generalul Napoeon Bonaparte (fost caporal). Acesta va asigura conducerea alături mareșalul de Ney, duce de Elchingen și prinț de Moscova.

generalul-napoleon.jpg

Bonaparte a dat primele edicte prin care a cerut medicilor să-i jure credință lui, pentru că Hipocrat este mort, și să se spele pe mâini la intrarea în spital. Totodată a rechiziționat câteva zeci de jeep-uri din parcare spunând că se poate profita de vremea bună pentru a ataca Rusia în această primăvară, în vederea obținerii de materiale pentru măști de protecție.

Disciplina cazonă s-a instalat pe holurile spitalului dar și în curte. Generalul a dat ordin să i se aducă cea mai urâtă femeie posibilă, pe care s-o ia de nevastă, precum și construirea de corturi de campanie în curtea spitalului, pentru adăpostirea trupelor. Singura problemă o reprezintă aripa de Vest a spitalului unde Împăratul Iulius Cezar încă deține puterea și nu poate fi încă asasinat din lispă de echipament medical. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 14.04.2020 12:20 Social

National Cinematografic