Spitalul 9, sub conducere militară! Napoleon a început să urle că el e şef aici

Încă un spital din București a intrat de azi dimineață sub conducere militară. Spitalul „Obregia”, cunoscut ca și spitalul 9, a fost preluat în administrare de generalul Napoeon Bonaparte (fost caporal). Acesta va asigura conducerea alături mareșalul de Ney, duce de Elchingen și prinț de Moscova.

Bonaparte a dat primele edicte prin care a cerut medicilor să-i jure credință lui, pentru că Hipocrat este mort, și să se spele pe mâini la intrarea în spital. Totodată a rechiziționat câteva zeci de jeep-uri din parcare spunând că se poate profita de vremea bună pentru a ataca Rusia în această primăvară, în vederea obținerii de materiale pentru măști de protecție.

Disciplina cazonă s-a instalat pe holurile spitalului dar și în curte. Generalul a dat ordin să i se aducă cea mai urâtă femeie posibilă, pe care s-o ia de nevastă, precum și construirea de corturi de campanie în curtea spitalului, pentru adăpostirea trupelor. Singura problemă o reprezintă aripa de Vest a spitalului unde Împăratul Iulius Cezar încă deține puterea și nu poate fi încă asasinat din lispă de echipament medical.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 aprilie 2020 10:20
Citește mai mult despre: napoleon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult