Spitalul Militar American, secţia Aromoterapie şi Acupunctură de Urgenţă

În bazele militare americane soldaţii întrevăd deja o rază de speranţă. Armata americană experimentează introducerea unor tratamente alternative pentru soldaţii combatanţi, care suferă de un sindrom inventat special pentru ei, şi anume şocul post-traumatic. Dacă se va introduce acest sistem de terapie, un soldat care a călcat pe o mină antipersoană, de exemplu, sau a fost împuşcat în ficat va fi transportat de urgenţă cu targa la secţia de aromoterapie intensivă a unităţii militare. Acolo şamanul de gardă va îl va parfuma imediat cu ginseng pe rană, îl va înţepa după ureche şi îi va turna o doză de cositor în palmă.

După ce i se reface aura iar echilibrul său energetic este stabilizat cu ajutorul aparatelor Glade, i se vor pune două beţişoare de mosc în buric şi gata: soldatul poate fi trimis înapoi la luptă.

Mă întreb ce se va întâmpla în cazul unui diagnostic greşit, lucru inevitabil într-un spital de campanie. Dacă un soldat este tratat cu flori de iasomie în loc de ciuboţica cucului? Se va aplica legea marţială? Ghicitoarea unităţii militare va fi acuzată de malpraxis? I se va retrage autorizaţia de vindecătoare şi dezlegătoare de cununii? Ce va spune familia bietului soldat parfumat incorect?

Chiar dacă nu va avea rezultate extraordinare, această metodă ne garantează măcar un lucru: de acum încolo, toţi americanii care vor muri eroic pe câmpul de luptă vor mirosi mult mai bine.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
11 mai 2010 16:20
Citește mai mult despre: soldati spital SUA tratament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult