Spitalul Militar American, secţia Aromoterapie şi Acupunctură de Urgenţă

În bazele militare americane soldaţii întrevăd deja o rază de speranţă. Armata americană experimentează introducerea unor tratamente alternative pentru soldaţii combatanţi, care suferă de un sindrom inventat special pentru ei, şi anume şocul post-traumatic. Dacă se va introduce acest sistem de terapie, un soldat care a călcat pe o mină antipersoană, de exemplu, sau a fost împuşcat în ficat va fi transportat de urgenţă cu targa la secţia de aromoterapie intensivă a unităţii militare. Acolo şamanul de gardă va îl va parfuma imediat cu ginseng pe rană, îl va înţepa după ureche şi îi va turna o doză de cositor în palmă.

După ce i se reface aura iar echilibrul său energetic este stabilizat cu ajutorul aparatelor Glade, i se vor pune două beţişoare de mosc în buric şi gata: soldatul poate fi trimis înapoi la luptă.

 

Mă întreb ce se va întâmpla în cazul unui diagnostic greşit, lucru inevitabil într-un spital de campanie. Dacă un soldat este tratat cu flori de iasomie în loc de ciuboţica cucului? Se va aplica legea marţială? Ghicitoarea unităţii militare va fi acuzată de malpraxis? I se va retrage autorizaţia de vindecătoare şi dezlegătoare de cununii? Ce va spune familia bietului soldat parfumat incorect?

 

Chiar dacă nu va avea rezultate extraordinare, această metodă ne garantează măcar un lucru: de acum încolo, toţi americanii care vor muri eroic pe câmpul de luptă vor mirosi mult mai bine.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 mai 2010 16:20
Citește mai mult despre: soldati spital SUA tratament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult