Spitalul Municipal, apel umanitar! E nevoie de donatori de zeamă de varză, grupa zero!

Penuria de zeamă de varză din toate spitalele au determinat lansarea unui apel disperat către toți românii gospodari, să vină cu zeamă de varză grupa zero, de urgență, la cel mai apropiat spital municipal. Cei cu butoaie de zeamă de varză pot suna la 112 să solicite escorta Poliției, ca să ajungă mai repede cu licoarea binecuvântată acolo unde e nevoie de ea: la bețivi!

”Iar am fost luați pe nepregătite de venirea Sărbătorilor! Ca în fiecare an, pacienții români cu mahmureală severă se lovesc de incompetența autorităților corupte, care în loc să comande din timp stocuri de zeamă de varză aruncă banii pe mizerii, gen computere tomograf și vaccinurile Satanei”, susține Decebal Popescu, medic mahmurolog.

Au fost și cazuri disperate. Români care au primit zeamă de varză din străinătate, pentru că noi nu putem să avem grijă de bolnavii noștri. Peste tot sun oameni cu ochii galbeni, cu fața căzută, cu grimase oribile de la lumina orbitoare și de la sunetele care le aruncă fulgere de durere în creier, simptomele mahmurelii terminale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
3 ianuarie 2020 16:01

Alte articole

Vezi mai mult