SRI a interceptat pe Whatsapp 4 milioane de „Bună dimineaţa la cafeluţă”

Serviciul Român de Informații s-a aflat la datorie încă din primele ore ale dimineții interceptând, de data aceasta legal, milioane de conversații avute de români pe Whatsapp. Până luni la ora 8 deja patru milioane de „Bună dimineața la cafeluță” au fost documentate, înseriate și puse la dosarele viitorilor suspecți.

Conform datelor adunate până acum România are cel puțin 2 milioane de gospodine care fac zilnic 750.000 de litri de cafea la ibric și apoi produc milioane de imagini frumoase și îmbietoare cu acestea. Mai mult de jumătate din aceste gospodine folosesc pentru realizarea imaginilor softuri piratate, în special Power Point 97 produs de compania Microsoft.

Totodată numeroși agenți SRI au aflat cât se dă la dirigintă în perioada aceasta și câți bani trebuie adunați pentru profesori. Din informațiile serviciului, foarte mulți oameni cumpără tricouri, în special în zonele urbane, și le cumpără seara, când magazinele de tricouri sunt de obicei închise, cel mai probabil din cauza pandemiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 decembrie 2021 07:58
Citește mai mult despre: cafeluta interceptări sri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult